Kort - Garantier - Serviceavtal

MECA
Kortet

MECA - Kortet

Dela upp din betalning

Med MECA-kortet i plånboken kan du känna dig trygg Vi förstår att kostnader på bilen ibland kan komma oväntat. Därför finns MECA-kortet för att du lätt ska kunna dela upp din betalning. . Du bestämmer själv hur och när du vill betala. Generösa villkor som 60 dagars avgiftsfri kredit och 24 månaders räntefri delbetalning gör MECA-kortet till ett förmånligt kreditkort som du kommer att ha mycket glädje av. Ansök direkt här och välj samtidigt önskat köputrymme – sedan är det klart att handla.

FIstället för att överraskas av oväntade uppgifter kan du nu sprida ut kostnaderna efter din ekonomimed MECA-kortet. En månad efter att du hämtat bilen kan du välja att betala hela beloppet utan ränta, eller fördela betalningen på tre månader. Självklart är kortet helt gratis utan årsavgifter!

MECA-kortet ger dig många förmåner:
 • Upp till 60 dagars räntefri kredit. 
 • Upp till 24 månaders räntefri delbetalning – eller 48 månader till bra ränta. 
 • Kortet är gratis. 
 • Inga årsavgifter.

Garantier

en trygghet för dig som kund

Du behöver aldrig fundera på om nybilsgarantin gäller.

För det gör den så klart hos oss. Dessutom får du full garanti både på vårt jobb och reservdelarna du köper.

Om din bil omfattas av nybilsgarantin, fortsätter den att gälla efter besöket hos oss. Det beror på att vi utför service och reparationer enligt biltillverkarens anvisningar – och att vi använder reservdelar enligt föreskriven kvalitet. Stämplarna som du får i serviceboken talar om för nästa ägare att den här bilen har ägts av någon som brytt sig lite extra om den. Dessutom ger vi dig full garanti på vårt jobb och våra produkter.

För reservdelar är den tre år och verkstaden garanterar resultatet av arbetet under 12 månader efter det att uppdraget har avslutats. Dessutom kan du reklamera reservdelar enligt gällande svensk konsumentlagstiftning – alltså tre år. Oavsett om MECA-verkstaden är ansluten till SFVF (Sveriges Fordonsverkstäders Förening) eller kvalitetskontrolleras av KBV (Kontrollerad Bilverkstad). 

SERVICEAVTAL
Vad mer kan man förvänta sig mer än högsta kvalitet på servicen?

En hel del faktiskt. När vi pratar med företagskunder kommer det upp annat som man värdesätter minst lika mycket som att servicen blir korrekt utförd. Tillgänglighet och snabbhet är sådant som varje företag sätter högt på listan. Företagets bilar ska rulla och det ska gå att planera in service på dem med så lite störningar för verksamheten som möjligt.

Med en verkstad för alla bilarna uppstår också en nära relation mellan företaget och MECA-verkstaden – det blir lätt att komma i kontakt med varandra, det blir lätt att justera i tidsplaneringen om något oförutsett inträffar.
Att vi hämtar och lämnar bilarna är en självklarhet om det är så ni vill ha det. Och behöver ni låna en bil så står den här och väntar på er när ni lämnar er egen för service. Men den stora förändringen som kommer att märkas direkt är att ni får kontroll över kostnaderna – en verkstad, en faktura, minskad administration.

 • Hämtning och lämning av bilarna

 • Lånebil som standard

 • Tillgängliga och effektiva med över 400 verkstäder

 • Vi servar och reparerar alla bilmärken

 • Med 3 års garanti på våra reservdelar

 • Alltid med MECA assistansservice

 • Fast timpris

 • Alla kostnader på en faktura

Vill du veta mer om MECAs sätt att tänka när det gäller service och underhåll av företagets bilar?

Vårt Galleri

Dessa bilder hjälper dig att lära dig mer om vår biltjänst och våra tjänster

Behöver du hjälp med din bil? Vi fixar det

Här bokar du enkelt din MECA service – Boka och få ett fast pris på vår verkstad